Helt galet att det snart är julafton! Här hemma har vi inte hunnit med några adventsförberedelser utan det får bli i morgon söndag. Jag har jobbat idag och efter jobbet blev det en tur till Ikea. Hade hoppats på bättre julutbud så det blev mest annat smått och gott som fick följa med hem.

Vi behöver lite nya ljusslingor men har ännu inte hittat dessa. Men i morgon är en ny dag, kanske hinner jag med det då. Det skulle vara så mysigt att ha det färdigt pyntat tills dess man kommer hem från semestern.

Det är dessutom lite kvar att fixa inför resan. Det är inte helt lätt att resa med barn och dessutom inte ett allergiskt sådant. Nu har vi fixat med mediciner, sprutor mm men saknar läkemedelsintyg till flyget så det måste hämtas upp på måndag. Dessutom så är lilleman hängig med feber så jag hoppas han hinner bli bättre (och att ingen annan blir hängig).

20121201-233635.jpg
Gårdagens mys bestod av lite godsaker som jag tyckte jag kunde unna mig. Nu när det är fritt fram att dricka alkohol. Medicinen är ur kroppen så nu är det grönt ljus för alkoholhaltiga drycker! Tyvärr har klådan inte lagt sig helt och det kan tydligen ta några dagar… Idag blev det mer godsaker i form av snacks och godis. Alla sover förutom jag som egentligen är för trött för att vara vaken men som ser på romantisk film, The Holiday! 🙂

20121201-234000.jpg

I år orkade jag inte fixa någon egen julkalender så jag gjorde det enkelt för mig och beställde två olika i teman jag bet barnen gillar. Första luckan är öppnad och de verkar vara succé 😉

Annonser