Så har höstkänslan börjat infinna sig. Vi har börjat fylla barnens garderober inför en ny termin. Dock har vi inte ordnat med vinterkläder än, vilket vi borde för de brukar ta slut snabbt tyvärr….

A har växt så mycket att han vuxit ut de mesta ur garderoben. Jag har uppdaterat med lite skjortor, tröjor och ska hämta ut ett paket med lite mer kläder till båda barnen. Har köpt en uppsjö av strumpor och leggings (till S) då de alltid tycks vara brist på den fronten?! Måste också beställa namnlappar till kläderna, ska försöka få det gjort idag!

Själv så behöver jag hitta mig ett par höststövlar, vantar och en ordentlig fleecejacka. Kanske nya låga skor också, tror mina tidigare favoriter börjar ha gjort sitt tyvärr. Ska gräva fram och gå igenom allt innan jag gör några inköp. Måste kemtvätta några jackor också, speciellt min vita jacka som jag köpte förra året. Man får försöka gardera sig så gott det går med varma kläder, kläder som klarar väta bra osv för här kan vädret verkligen svänga. Det återstår att se vad det blir för vinter i år, vargavinter eller en blöt sådan…

20120907-091857.jpg

S hittade sig ett par höststövlar som hon gillade. De var dessutom till ett bra rea-pris så jag slog till! Jag är så glad att hon kommit ur sin rosa period, iaf lite och inte bara väljer skor som är rosa 😉 (för det är tex stövlarna…)

Annonser