Dagen började med avslutning på ridskolan och S var så duktig! Hon tycker det är jätte roligt och vill fortsätta så det blir mer ridskola. Så nu när hon vill fortsätta så blir det att inhandla lite mer ordentliga ridtillbehör. Först på listan står en skyddsväst!

20120611-000836.jpg

Det verkar finnas lite olika västar till barn så nu gäller det att läsa på vilken som är säkrast. Sen måste vi inhandla lite ordentligare skor än gummistövlar….

Sedan var det hem och byta om, äta lunch och åka till ett 6 års kalas. Efter att ha lämnat av S så gick vi en liten runda i butiker. Fick äntligen köpa mig ett par jeans på Weekday (har äntligen hittat jeans som sitter bra på mig!) och välbehövliga strumpor!

20120610-221729.jpg

Äntligen de jeans som jag så länge tänkt att jag skulle köpa. Letade dem på en annan Weekday butik men då hade de dem såklart inte. Det är inte så ofta som man kommer ut att shoppa nu för tiden men nu äntligen! 🙂 Jag har tänkt flera gånger att jag ska ta mig till butiken och så blir det inte av. De mesta av min shopping sker över nätet nu för tiden annars skulle jag aldrig ha tid och skulle få gå klädlös… 😉 Det fick även följa med strumpor som alltid tycks behövas då vi lider av ”hittar-endast-en-strumpa-syndromet” eller så hittar jag bara makens strumpor. För ovanligheten så blev det inte svarta strumpor! Hittade även ett par slit och släng ballerinas som alltid brukar vara bra att ha.

Annonser