Funderar på om jag ska ta mig i kragen och rensa lite i förrådet. Har massor av saker som vi skulle kunna bli av med, som just nu bara står och skräpar. Tänkte försöka lägga ut lite på blocket, bl.a. Resespjälsäng, stolar, barnstolar, badbalja mm.

Funderar även på att lägga ut vår Bugaboovagn med alla tillbehör som reseväska, mugghållare, ståbräda, 3 olika , passande babyskydd med adapters mm. Känns vemodigt men vi har inte riktigt plats för alla vagnar och i förrådet är det konstigt nog jämt inbrott så där vill man ju inte lämna något av värde.

Vagnen har trots allt hängt med ett tag, både då S satt i vagn och sedan nu med A. Så det finns ett sentimentalt värde i vagnen också. Tänk att mina små blivit så stora!

Det känns inte heller som den optimala dagisvagnen som står ute i ur och skur (så därför köpte vi en P&T som dagisvagn)och som vem som helst kan promenera iväg med. Så nu är det nog dags att ta faväl av denna vagn (trots att det tar emot, båda mina två pluttat har åkt runt i denna vagn.. ) 😦 den är klart den bästa vagnen och blir det någongång en bebis till så blir det klart en bugaboo! Men för att göra övergången mjukare så köper vi en Bugaboo Bee ist, den är så liten så den får enkelt plats i bilen och passar perfekt på resor 🙂 Då känns det lite bättre 😉

Tycker Bee känns värd att pröva!

 

Annonser