Är ett farligt begär 😉 inte så att jag känner att ja nu skaffar vi en till men när man håller i en nykläck pytteliten sötnos (så som idag!)så kan man ju inte bli annat än små kär… Nä en jag har svårt att tänka mig att man aldrig ska få hålla i en lite egen plutt igen! Ops tänk om man känner så efter varje unge då slutar man väl som familjen annolunda 😉

Känner dock inget som helst behov att vara gravid igen eller att föda barn. Mentalt och fysiskt har det slitit hårt med alla graviditeter och jag vet faktiskt inte hur man skulle orka igen. Att behöva gå och oroa sig igen och inte veta om barnet är friskt eller inte och ora sig för allt annat som också kan gå fel. Inte hjälper det heller att jobba inom det jag gör för där stöter man på den ena tradgegin efter den andra… Just graviditeter har satt sina spår.

Hur som helst så har jag fått hålla en liten knatte idag 🙂 en tjej ur mammagruppen som fått sin tvåa! Så mysigt men är inte direkt avundsjuk på nattvaken och återhämtningen efter snitt. Men den där fantastiska känslan att få välkomna en ny familjemedlem är ju helt underbar!

Annonser